viernes, 7 de diciembre de 2012

PORTA, FINESTRA, MIRALL

PORTA, FINESTRA, MIRALL.

Porta, finestra, mirall, tres elements cotidians que durant el dia utilitzem infinitat de vegades i tant sols ens anadonem.

Qui de nosaltres ha pensant quantes vegades traspasso portes al dia, les que tinc de posar clau, les que trobo obertes, les que s'obren soles, les que van amb comandament a distancia.

Qui de nosaltres ha pensat en qui m'he trovat al obrir una porta, qui hi havia al darrera, si era una persona agradable, desagradable, interessant, coneguda, desconeguda.
O més fácil encara quantes portes tinc que traspassar des de que m'alço fins que m'hen vaig a dormir.

El mateix passa amb les finestres, determinar quantes finestres tenim a l'abast diariament, si les obrim, si les pujem, si les abaixem, que hi veiem a través d'elles, quines situacións, quins paisatges, que hi veiem, hi passa gent, qui hi passa, els coneixem no els coneixem, son coses que no podem saber amb exactitut perque no hi posem atenció, forma part de la vida cotidiana i del dia a dia.

Ara aném amb els miralls, quants en veiem al dia i ens hi mirem sense adonant-sent ? o quant ho fem voluntariament ? Les respostes sempre seran les mateixes.

Però si al darrera de cada situació i posem alguna cosa pot-ser les coses poden canviar, inmagineu-vos que darrera una porta i troveu una paret de ciment, un assasí tot ensangrentat, un nen plorant, un clow fent riure o un ministre anomenat Wert dient que el català s'ha mort !!! La situació podria canviar i estarieu més al tanto del que está passant.

Si veieu una situació, cómica, trágica, o fantasmagorica a través de la finestra segur que ho recordeu també i amb els miralls el mateix, mireu sempre si darrera vostra no hi ha algú que no espereu, hi ha gent que aparexein quant menys t'ho esperes, els miralls son un dels conductors més utilitzats per éssers ja no vius per fer-se veure, mireu sempre de reül si darrera vostra no hi algú que us estima per donar-te la sorpresa millor del dia.